Hotline support
go back
BABY'S & KINDEREN

Waar kan ik luiers en babymelk kopen, hoe regel ik kinderopvang, en door wie worden taallessen en kinderactiviteiten georganiseerd? Antwoorden op deze, en andere vragen met betrekking tot baby's en kinderen, vind je hier.


Mis je hier nog iets?

Laat ons weten wat je nog mist, dan proberen wij de informatie aan te vullen. NB: Dit formulier is bedoeld voor suggesties, niet voor persoonlijke vragen of verzoeken. Je ontvangt geen reactie.
Laatst gewijzigd: woensdag 7 december 2022

Hier vind je informatie over waar je babyspullen kunt verkrijgen.

Stichting babyspullen

Stichting babyspullen stelt dozen babyspullen ter beschikking aan ouders in nood. De aanvraag van een pakket kan alleen worden gedaan bij een zwangerschap vanaf 20 weken door een samenwerkende hulpverlenende instantie, verloskundige of kraamzorgorganisatie. Zij vullen een verwijsbrief in en sturen deze op naar Stichting Babyspullen.


Luiers en melk

In de meeste supermarkten en drogisterijen, zoals Etos, Kruidvat, DA-drogist, kun je luiers en babymelk kopen. De poedermelk die in de Nederlandse winkels te krijgen is, is veilig voor je baby.


Kinderkleding en overige goederen

Heb je kinderkleding, een babystoel of andere goederen nodig? Deze kun je bij veel winkels kopen, maar er zijn ook goedkopere alternatieven voor bijvoorbeeld tweedehands spullen. Kijk voor meer informatie op onze pagina ‘voedsel, kleding en overige spullen’.