go back
VOEDSEL, KLEDING & GOEDEREN

Veel liefdadigheid initiatieven profiteren van de donatie van essentiële benodigdheden. Hieronder vind je een overzicht van dergelijke organisaties en waar je kunt doneren.


Mis je hier nog iets?

Laat ons weten wat je nog mist, dan proberen wij de informatie aan te vullen. NB: Dit formulier is bedoeld voor suggesties, niet voor persoonlijke vragen of verzoeken. Je ontvangt geen reactie.
Laatst gewijzigd: dinsdag 12 juli 2022

Wil je spullen doneren? In de onderstaande link vind je inzamelpunten waar je dit kunt doen.

Inzamelplekken Oekraïne

Via de onderstaande link vind je een overzicht van inzamelpunten en benodigde goederen in Nederland. Je kunt je locatie invullen en zo zien waar in de buurt je spullen kan inleveren. Klik op de inzamelpunten om te zien wat voor spullen er nodig zijn en hoe je een afspraak kunt maken om de spullen af te geven.


Inzamelpunten Stichting Oekraïners in Nederland

Via de onderstaande link vind je een tweede overzicht van inzamelpunten en benodigde goederen in Nederland. Deze website heeft minder inzamelplekken dan de bovenstaande link maar kan ook geraadpleegd worden. Op deze website worden geen telefoonnummers gedeeld. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met de hotline of het e-mailadres dat op de website staat.