Vraag & Aanbod

Hieronder vind je een overzicht van artikelen die worden aangeboden. Wanneer je het artikel bekijkt, word je doorverwezen naar de website waarop het artikel wordt aangeboden. Daar kun je in contact komen met de persoon die het artikel aanbiedt.


Vraag & Aanbod


Aangeboden artikelen
Gevraagde artikelen

Categorieën


Alles
Kleding
Speelgoed
Fietsen
Slapen
Meubels
Koken
Baby artikelen
Elektronica
Overig

Aangeboden artikelen

Alles | 186 resultaten
no-results-image
Kun je niet vinden wat je nodig hebt?
Doe een verzoek aan de community voor producten die je nodig hebt
Marktplaats: gratis spullen voor vluchtelingen in Nederland

Ben je op zoek naar gratis spullen? Op deze online marktplaats worden gratis tweedehands spullen vanuit heel Nederland aangeboden. Je vindt er bijvoorbeeld fietsen, meubels, speelgoed, babyspullen en kleding voor vluchtelingen.

Het is een soort gratis winkel, waar Oekraïners en andere vluchtelingen in Nederland terechtkunnen. Je kunt deze Nederlandse marktplaats in het Russisch, Oekraïens, Arabisch, Engels en 7 andere talen bezoeken.

Zo kun je de aangeboden spullen vinden

Onder aangeboden artikelen vind je advertenties van spullen die mensen gratis weg willen geven. Je kunt filteren op verschillende type spullen, zoals kleding en elektrische apparaten. Door op een advertentie te klikken, kun je in contact komen met de persoon die de advertentie plaatst. Je kunt dan een afspraak maken voor het ophalen of laten opsturen van de spullen.

Zelf een verzoek plaatsen voor gratis spullen in Nederland

Op de Marktplaats kun je ook zelf een verzoek plaatsen. Je kunt bijvoorbeeld vragen om gratis meubels of gratis fietsen in Nederland. Ga hiervoor naar de website Goods4Refugees en maak een account aan. Klik daarna op ‘Plaats een advertentie’ en vul alle informatie in. Zorg ervoor dat je ‘gezocht’ aanvinkt in plaats van ‘aangeboden’.Als iemand op je verzoek reageert, dan ontvang je een mail. Je kunt dan contact opnemen met de persoon die reageert op je verzoek. Zo kun je een afspraak maken voor het ophalen of opsturen van de gratis spullen.

Zelf iets weggeven aan vluchtelingen

Wil je zelf kleding, meubels of andere spullen doneren aan vluchtelingen in Nederland? Dat kan ook. Om spullen gratis weg te geven ga je naar de website Goods4Refugees en maak je een account aan. Klik daarna op ‘Plaats een advertentie’ en vul alle informatie in. Zorg ervoor dat je ‘aangeboden’ aanvinkt. Als iemand op je aanbod reageert, ontvang je een mail. Je kunt dan contact opnemen met de geïnteresseerde. Zo kun je een afspraak maken voor het ophalen of opsturen van de gratis spullen.

Ook kun je onder gevraagde artikelen zien naar welke gratis spullen mensen op zoek zijn. Zie je een gevraagd artikel dat jij gratis wilt weggeven? Klik op de advertentie en vul je naam, e-mailadres en telefoonnummer in. De persoon van de advertentie kan dan contact met jou opnemen. Zo kun je een afspraak maken voor het ophalen of opsturen van de gratis spullen.