Hotline support
go back
WERK & INKOMEN

Heb je vragen over werk en inkomen in Nederland? Deze bronnen helpen je op weg.

Refugee Work logo

Je hebt talent, ervaring, doorzettingsvermogen, en wilt in contact komen met werkgevers

Aanmelden

Mis je hier nog iets?

Laat ons weten wat je nog mist, dan proberen wij de informatie aan te vullen. NB: Dit formulier is bedoeld voor suggesties, niet voor persoonlijke vragen of verzoeken. Je ontvangt geen reactie.
Laatst gewijzigd: woensdag 7 december 2022

Heb je hulp nodig bij het zoeken van een baan in Nederland? Deze organisaties helpen je met het vinden van een baan door middel van trainingen en coaching.

Werkclub

Bij de Werkclub krijgen nieuwkomers training en coaching om een passende baan of studie te vinden.


New Dutch Connections

New Dutch Connections geeft workshops aan vluchtelingen. Daarnaast koppelen de organisatie vluchtelingen aan coaches, die kunnen helpen met het ontwikkelen van professionele vaardigheden.


Working Future

Working Future biedt vluchtelingen een trainings- en coachingsprogramma gericht op de ontwikkeling van soft skills benodigd in de Nederlandse werkcultuur.


ImPower

ImPower helpt vluchtelingen een baan in Amsterdam of Rotterdam te vinden door middel van training en coaching.


JobOn

Heb je vragen over werken in Nederland? Op de website van JobOn vind je verschillende informatieve video's over het werken in Nederland als vluchteling uit Oekraïne. Denk aan informatie over regelgeving en valkuilen. De video’s zijn ondertiteld in het Oekraïens.


Webinars

Stichting Oekraïners in Nederland heeft een drietal webinars georganiseerd over het vinden van een baan in Nederland. Er komt bijvoorbeeld aan bod hoe je je goed voorbereidt op een sollicitatiegesprek. De webinars zijn alleen in het Russisch beschikbaar en zijn terug te kijken via onderstaande website.